Баща и син пребиха мъж в Златарица

  • 18 юни 2012 12:46

  • 1036
  • 0
Баща и син пребиха мъж в Златарица
©

Петима души са задържани през последните 24 часа за хулигански прояви, съобщиха от Областната дирекция на МВР във В. Търново.

20- годишен великотърновец е прибран за 24 часа за нанасяне на лека телесна повреда. Вчера около 15,00 ч., пред заведение на ул. «Райна Княгиня» в старата столица, Й. К. е нанесъл побой на 39-годишния си сигражданин Т. С.. Пострадалият е откаран във великотърновската болница с фрактури на две ребра и разкъсно контузни рани по лицето. Пред униформените служители извършителят е обяснил, че предния ден потърпевшият се е скарал с баща му и го е ударил, заради неуредени междусъседски взаимоотношения и сега той решил да му отмъсти. Преди време Й. К. е осъждан на 6 месеца пробация за нанасяне на средна телесна повреда.

Баща и син от с. Градец са арестувани за нанасяне на средна телесна повреда на 40- годишен мъж. Тази нощ, около 22,30 ч., след обилна почерпка с алкохол, двамата счупили стъкло на входна врата на жилище в Златарица, обитавано от 40-годишният Ц. Б. от с. Градец и му нанесли побой. В резултат на това потърпевшият е настанен във великотърновската болница със счупена лява предмишница. Бащата- побойник е осъждан и преди за използване на фалшиви документи, нанасяне на лека телесна повреда и управление на МПС, след употреба на алкохол. Нападателите мотивирали наказателната акция с конфликт между тях и пострадалия, свързан с 12- годишната му дъщеря..

И в Г. Оряховица има задържани двама криминално проявени. Вчера 26-годишният С. П. от Г. Оряховица предизвикал скандал с 39-годишният си съгражданин М. Н., след което се сбили. В развихрилата се разправия счупили чаши на заведението и персоналът потърсил съдействие от полицейските органи. Изпратеният екип закопчал за 24 часа скандалджиит

Последвайте канала на

Novini.bg
1036 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини