За нас

Еленския балкан прекрасно място за отдих.

Еленския балкан става все по-привлекателен за отдих и прекарване на празничните и почивни дни. Гостите високо ценят чистата природа, свежия въздух, спокойствието и възможността да посетят едно историческо, духовно, богато на традиции място.

Къщи за гости Еленски балкан са създадени, за да посрещнат нуждите на нарастващия брой туристи и да задоволят и най-претенциозните им изисквания.

Къщи за гости Еленски балкан предлагат разнообразие от туристически обекти с различно местоположение, в различен стил и на различна цена.

Еленски балкан

Доволниприятели

Прекрасниусмивки

Направенирезервации

Положителниотзиви

Галерия

Избрано от нашата галерия

Развлечения

За всеки, който е избрал Еленския балкан.

За всеки, който е избрал Еленския балкан за почивка е ясно, че основното му богатство е красивата и чиста природа. Ето защо е немислимо да пропуснете да направите излет, поход или просто разходка или да посетите някоя от природните забележителности в околността.

Развлечения
Къща за гости Еленски балкан
Къща за гости Еленски балкан
Къща за гости Еленски балкан

Повечето от гостите на града се възползват от възможността собственоръчно да си наберат от прословутите балкански билки. Все още достъпни, все още чисти и известни с лечебните си свойства. Ако имате късмет да посетите Елена в подходящо време може да прекарате незабравими часове в събиране на гъби. Обърнете се към домакините за съвет и те ще ви осигурят водач и познавач на гъби, така че спокойно да се насладите на разходката си.

Къщи за гости Еленски балкан

Къщи за гости Еленски балкан предлагат разнообразие от туристически обекти с различно местоположение, в различен стил и на различна цена. Собствениците предвидливо и щедро влагат средства в разрастване на туристическия бизнес, така че всеки, който е избрал за почивка Еленския балкан може да намери това, което му харесва и е по джоба му именно сред Къщи за гости Еленски балкан. В града или в покрайнините, в къща или хотел – всички обекти си приличат по качеството на предлаганата услуга и професионализма, с който се работи.